ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Εξειδίκευση, επιτυχίες και εμπειρική γνώση, είναι όσα χαρακτηρίζουν τους ομιλητές.
Η συνεχής αλληλεπίδραση τους με τον κόσμο και τις ανάγκες του, τους κάνει όχι μόνο αγαπητούς, αλλά και αποτελεσματικούς στην καταπολέμηση και ενημέρωση για το ηλεκτρονικό έγκλημα.  Με  την μακράν εμπειρία τους στην διαλεύκανση σημαντικών υποθέσεων και στην διενέργεια  ερευνών έχουν διαπιστώσει πως τη λύση σε ραγδαία εξελισσόμενα φαινόμενα, τη δίνει η εκπαίδευση και η γνώση.  χρήση του διαδικτύου, ως μέσο συνεχούς εξέλιξης και πώς να το χρησιμοποιούμε προς όφελός μας.

Μανωλης Σφακιανακης

Κεντρικός ομιλητής: Αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, ειδικός ερευνητής και αναλυτής ηλεκτρονικών εγκλημάτων και Πρόεδρος του Cyber Security International Institute (CSI)

Ο Μανώλης Σφακιανάκης, για πολλά χρόνια Επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έχει αφοσιωθεί στην ασφάλεια των πολιτών και ιδιαίτερα των ευαίσθητων ομάδων, όπως αυτή των παιδιών.

  Μαρια - Ισαβελα Βουλγαρακη

  Ψυχολόγος - Εγκληματολόγος MSc Criminal Investigation

  Είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του μη κερδοσκοπικού σωματείου CSI Institute.

   Βερα Αθανασιου

   Ψυχολόγος MSc-Ψυχοθεραπεύτρια Υποψήφια Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών

   Η Βέρα Αθανασίου είναι ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια. Αποφοίτησε από το Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές της σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Κεντ στην Αγγλία.

    Μαρια-Αννα Τασση

    Κοινωνιολόγος - Εγκληματολόγος

    Aπόφοιτη του τμήματος Κοινωνιολογίας με κατεύθυνση Εγκληματολογίας που βρίσκεται στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και μία εκ των ιδρυτικών μελών του Κοινωνικού Δικτύου ‘‘Νέοι Κατά της Διαφθοράς’’.